Onderdelen

Sylvia Auto-onderdelen is dé intermediair voor de autoschade-herstelbranche in Nederland. Gespecialiseerd in levering van originele en alternatieve carrosserieonderdelen aan garages en schadeherstelbedrijven.

Sylvia Auto-onderdelen is de betrokken specialist bij uitstek voor uw auto. Ongeacht welk onderdeel u nodig heeft. Bij ons zit u goed.

Zowel particulier als zakelijk!


Bent u op zoek naar een bepaald auto-onderdeel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan gezamelijk meer dan 12 jaar ervaring in de sector zijn wij in staat u enkel producten van hoge kwaliteit aan te bieden. In ons uitgebreide assortiment auto onderdelen zal u zeker vinden waarnaar u op zoek bent. Ons aanbod gaat van ruitenwissers, auto accu’s en trekhaken tot remschijven, motorkappen, motoren en katalysatoren.

Eigenlijk leveren wij van A tot Z!

Ook voor een groot scala onderhoudsproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Onze producten zorgen ervoor dat uw auto in optimale staat blijft zodat de onderhoudskosten beperkt blijven tot een minimum. Zo hebben we bijvoorbeeld een ruime keuze aan motorolie, koelvloeistof, antivries producten, gloeibougies, enz.

Buiten de onderdelen die specifiek voor een auto model of merk gemaakt worden, heeft Sylvia Autoonderdelen een groot assortiment aan universele producten die helpen uw auto in top conditie te houden.

U kunt ons ook vinden op Marktplaats.

Klik hier voor onze Marktplaats pagina.

Klik op de banner voor onze advertenties.