Over Sylvia Auto-Onderdelen

Sylvia Auto-Onderdelen is gespecialiseerd in de verkoop van originele gebruikte onderdelen voor BMW.

Recentelijk zijn wij ook gestart met de inkoop & verkoop van jong gebruikte auto's.

Bovendien zijn wij een allround garagebedrijf waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie (van) alle merken auto’s. Van nieuw tot klassieker, onze ervaren vakmensen staan altijd voor u klaar.

Of u nu een garage zoekt voor een onderhoudsbeurt of voor het verhelpen van een storing in uw auto.
Bij Sylvia Auto-Onderdelen wordt u altijd perfect en direct geholpen.

Jarenlang zijn wij de BMW specialist en vakgarage in Uithoorn geweest. En sinds 2020 zijn gevestigd in Maasbommel. De vakgarage in Maasbommel waar persoonlijke aandacht en scherpe tarieven centraal staan.

Sylvia Auto-Onderdelen verzorgt alle soorten onderhoudsbeurten. Wij controleren alle belangrijke onderdelen van uw auto. Van remmen, banden tot aan schokdempers en uitlaten.

Naast het verversen van de olie, worden indien nodig, de brandstof- en interieurfilters vervangen.
Verder kunnen wij doormiddels van een uitgebreide controle vaststellen of er een onderdeel versleten is. En kunnen wij in overleg met u besluiten een nieuw onderdeel te plaatsen. Zo weet u bij ons altijd precies waar u aan toe bent!

 

 

Waarom wij ?


In onze garage in Maasbommel kunt u terecht voor reparatiewerkzaamheden, periodiek onderhoud. Maar ook voor het vervangen of repareren van uw banden.

Omdat de meeste moderne auto’s voorzien zijn van veel geavanceerde elektronica is het belangrijk dat uw garage hier ook de kennis van in huis heeft.

Daarom investeren wij continue in training van ons team en diagnose apparatuur. Daarom zijn wij de perfecte partner in bijna elke situatie. Tevens onderhouden wij uw auto volgens de fabrieksvoorschriften zodat uw fabrieksgarantie niet komt te vervallen.